Tractament Ambulatori de les Addiccions a Girona

Cobertura necessària per fer front als problemes d'addicció i ajudar tant al pacient com a la família.

Dona el primer pas

900 802 408

Primera visita gratuïta

Tractament de les addicions a nivell ambulatori a Girona

Hem creat un tractament ambulatori propi en el qual oferim la cobertura necessària per a esmenar aquests problemes i ajudar tant al pacient com a la família a superar l’addicció. Ens adaptem a la necessitat del pacient i la família oferint un ventall ampli i flexible quant a horaris i atenció tant grupal com personalitzada.

L’addicció és molt similar a altres malalties, com les malalties cardíaques. Ambdues pertorben el funcionament normal i saludable de l’òrgan subjacent, tenen serioses conseqüències nocives i són evitables i tractables. Però en cas de no tractar-les, poden durar tota la vida. Per tant parlem d’una malaltia crònica.

L’addicció és una malaltia primària, crònica i biopsicosocial que afecta a tots els aspectes de la persona: físic, mental, emocional, existencial i social, per la qual cosa requereix d’un abordatge que integri i intervingui sobre tots aquests aspectes en un tractament holístic.

Forum Salud Mental Girona

Abordem l’addicció des d’un punt biopsicosocial deixant enrere falsos mites i oferint el millor tractament ambulatori per a aquesta malaltia.

El nostre Model Integrador inclou un abordatge continu, desenvolupat i estructurat com a xarxa de suport per a l’addicte. La metodologia que utilitzem està a l’avantguarda dels millors tractaments que existeixen actualment a nivell mundial basant les nostres tècniques en les empleades des de fa més de 50 anys als EUA.

Basem la nostra intervenció en un mètode propi pioner i innovador que té com a referència dos models: el model Minessota i el CRA, Aproximació de Reforçament Comunitari (Community Reinforcement Approach).