Actualment esteu veient Drogues i conducció? Alerta máxima!

Drogues i conducció? Alerta máxima!

Forum Terapeutic Girona conjuntament amb Fundació Fòrum Terapèutic i Stop Accidents presenten una iniciativa de conscienció amb els pacients de la Clínica Girona.

Drogues i conducció? Alerta máxima!

Es tracta d’un taller de sensibilització i reeducació amb l’objectiu de cerca un canvi d’actituds d’adults i joves en risc per conduir sota els efectes de l‘alcohol i les drogues.

En aquestes intervencions, es fa incidencia sobre els efectes de la relació entre drogues i conducció. Així com es demostren les conseqüències reals dels sinistres, a partir de testimonis de víctimes de trànsit i familiars de víctimes mortals.

S’exposa des de la visió de persones que han patit les conseqüències de desicions errònies de terceres persones que van decidir consumir alcohol i drogues al conduir.

L’objectiu principal del taller és promoure comportaments responsables al volant, que redueixin els possibles riscos associats a la conducció sota els efectes del consum de drogues. Així com mostrar la realitat dels sinistres de trànsit, tot allò que hi ha darrera de les xifres de sinistralitat viària.

Amb la col·laboració:

Clínica de Girona

Stop Accidentes

Fundació Fòrum