Centre de Desintoxicació i Addiccions a Girona

Creus que has desenvolupat una addicció? Sospites que un familiar/conegut pot tenir-la?

Dona el pimer pas

Primera visita gratuïta

Teràpia individual basada en la confiança i la confidencialitat.

Cobertura necessària per al tractament de problemes d'addicció.

Per pacients que necessiten reforç setmanal d'immersió.

Centre propi amb serveis exclusius, a Begues, Barcelona.

Cuidem la teva salut. Per això, comptem amb tots els registres necessaris per a garantir seguretat i confiança als nostres pacients.

Centre Especialitzat en el Tractament d'Addiccions a Girona

A Forum Girona realitzem un tractament específic i personalitzat per a cada pacient, oferint un tractament integral a tots els nivells.

Ens centrem en el pacient i en tota l’esfera biopsicosocial d’aquest, donant cobertura terapèutica i tenint en compte aspectes tan importants com el familiar, el social i el laboral.

El % de abstinència dels nostres pacients com indicador d’èxit

Pacients atesos
1 any
2 any
3 any
4 any

El nostre equip

 

Sovint, les addiccions ocupen un segon pla en l’atenció mèdica. Forum Salut Mental Girona neix de la iniciativa d’un grup de professionals compromesos per esmenar aquesta desigualtat, un equip multidisciplinari per a oferir solucions no sols a les persones que pateixen la malaltia d’addicció sinó a tot el seu entorn.

ferran_samaniego

FERRAN SAMANIEGO

Director Tècnic

fran

FRANCISCO FERNÁNDEZ

Director Terapèutic

barrot

ALBERT BARROT

Director Girona

angela_psiquiatra

ÁNGELA CECILIA ZULES

Psiquiatra

psiquiatra

DAVID SUÁREZ

Psiquiatra

paula

PAULA GIL

Psicòloga

psicologa-adiccions-girona

LEONIE RUBIG

Psicòloga 

nuria

NÚRIA MARTÍN-ALBO

Psicòloga 

natalia

NATALIA MERINO

Administració

Per què Forum Girona?

Incorporem una varietat de serveis de rehabilitació en els seus règims integrals de tractament. Els terapeutes seleccionen diferents serveis per a satisfer les necessitats mèdiques, psicològiques, socials i vocacionals específiques i les dels seus pacients, a fi de fomentar la seva recuperació de l’addicció.

6 Raons per escollir Forum Girona com la millor opció

  1. Combinacions d’horari adaptades.
  2. Tractament integral personalitzat.
  3. Equip professional multidisciplinari.
  4. Recerca i desenvolupament en el camp de les addiccions.
  5. Tarifes adaptades a l’economia del moment.
  6. Amplitud d’espais per a major confort.

Mètode propi per al tractament de de les addiccions a Girona

Abordem l’addicció des d’un punt biopsicosocial deixant enrere falsos mites i oferint el millor tractament ambulatori per a aquesta malaltia.

El nostre Model Integrador inclou un abordatge continu, desenvolupat i estructurat com a xarxa de suport per a l’addicte. La metodologia que utilitzem està a l’avantguarda dels millors tractaments que existeixen actualment a nivell mundial basant les nostres tècniques en les empleades des de fa més de 50 anys als EUA.

Basem la nostra intervenció en un mètode propi pioner i innovador que té com a referència dos models: el model Minessota i el CRA, Aproximació de Reforçament Comunitari Community Reinforcement Approach.

Què opinen de Forum?

Anna Camps
Anna Camps
2024-03-08
Com a parella d'una persona adicte, només puc recomanar aquest centre i les persones i terapeutes que hi treballen. A nosaltres ens van donar facilitats des del primer moment, a part d'una atenció propera i un acompanyament excel.lent. De moment portem 10 mesos i la nostra vida, personal i familiar ha canviat radicalment des del punt de quasi separar-nos a tornar a tenir una vida familiar i de parella quasi normalitzada. Gràcies nois/es, per la proximitat, per l'empatia, pels consells i l'acompanyament integral! Seguim!
JOSE ANTONIO MARTINEZ PIÑAS
JOSE ANTONIO MARTINEZ PIÑAS
2024-03-01
Gran centro grandes profesionales con una implicación humana espectacular lo recomiendo 100%
LLUIS PRATS
LLUIS PRATS
2024-02-25
Grans professionals i millors persones
Irene Prats Soy
Irene Prats Soy
2024-02-24
El millor centre de salut mental de Girona, on tractar les adiccions i els comportaments conductuals adictius, un equip professional qualificat on té en compte cada necessitat i tipologia dels pacients.
Mónica Fernández
Mónica Fernández
2024-02-24
Estic molt contenta de haver conegut aquest centre, les persones que treballen a diari per ajudar als nostres familiars estimats i afectats, fan una gran feina ,i ens donen suport als que hi som a l'altre banda. Moltes gracies per tot.
Adrián G. López
Adrián G. López
2024-02-20
La mejor elección que tome en mi vida y todo gracias al gran equipo profesional que lo respalda y al apoyo y respeto que muestran en todas las actividades que realizan
ANNA
ANNA
2024-02-15
Una tasca increíble la de tots els professionals del centre. Donen una altra oportunitat a tots aquells que hi acudeixen ajudant-los a assolir una estabilitat per ells i per les families.
felix martin
felix martin
2024-01-13
Genial equipo, trabajo espectacular, no se puede pedir más!!!!

FAQS

Segur que et planteges moltes preguntes, a continuació intentem resoldre’t algunes, i recorda que els nostres especialistes t’oferiran orientació en una primera visita gratuïta.

Com puc saber si sóc addicte?

Si et fas aquesta pregunta és que ja alguna cosa estàs notant en el teu consum o en el teu comportament. Els símptomes més comuns són la pèrdua de control sobre el consum o la conducta referida, la compulsivitat i la impulsivitat. Aquesta pèrdua de control vindrà acompanyada per desordres generalitzats tant emocionals com comportamentals.

L'addicció es por curar?

Igual que succeeix amb altres malalties cròniques, com l'asma o algunes malalties cardíaques, el tractament de la drogoaddicció en general no constitueix una cura.

Quan és necessari buscar ajuda d'un professional?

Quan tinguem dubtes de si acudir o no a un professional és quan cal acudir a ell.

En el tractament de les addiccions hi ha un factor determinant per a la recuperació i aquest és al diagnòstic precoç.

Quins tipus de tractament existeixen per a les addicciones?

Els tractaments per a la recuperació d'un addicte es personalitzen segons les característiques del malalt. Existeix un ampli ventall de tractaments que van des d'un ingrés en comunitat terapèutica a tractament ambulatori personalitzat tant individual com grupal.

És necessari ingressar en un centre per superar una addicció?

No sempre és necessari. Hi ha pacients que aconsegueixen la desintoxicació de manera ambulatòria i altres que depenent de la substància i del patró de consum necessitaran un ingrés previ en un centre intern.

Qué puc fer si el meu familiar no accepta ajuda porfessional?

Demanar assessorament especialitzat perquè li puguin indicar com és l'actitud de la família davant el pacient amb una negativa a realitzar tractament.

Articles Destacats

Les nostres col·laboracions amb les següents entitats avalen la nostra qualitat