Actualment esteu veient L’ebriorexia, la perillosa dieta de l’alcohol

L’ebriorexia, la perillosa dieta de l’alcohol

Quan fem dieta, el primer que ens diuen, és que deixem de beure alcohol. El motiu és simple i clar: l’acohol engreixa. Tan se val el tipus d’alcohol que bebem, les calories que té són molt elevades, pero hi ha una nova moda que opina el contrari y que diu que pots aprimar-te amb alcohol. Es tracta de l’Ebriorexia.

L’ebriorexia és una malaltia que combina vàries a la vegada, d’aquí que la paraula sigui un combinat. Bulimia + anorexia + alcoholisme.

El trastorn consisteix a deixar de menjar, i compensar totes aquestes calories que necessita el nostre cos amb alcohol. Encara que això no és l’únic. Les persones que “practiquen” aquesta insana dieta solen engolir en l’algun moment gran quantitat de comèdia fins provocar-se el vòmit.

Les persones que han pres aquesta decisió no van a assumir de manera fàcil que necessiten ajuda, però tu pots identificar-lo en elles i tractar de fer-ho. Per a això has de tenir en compte els següents punts sobre una persona que pateix ebriorexia.

  • Consumir alcohol en grans quantitats de manera regular i, en molts casos, d’amagat.
  • Menjar de manera desmesurada en ocasions puntuals.
  • Por a l’augment de pes i a menjar davant d’altres persones.
  • Pèrdua cabell i deteriorament de la dentadura.
  • Debilitat corporal i canvis en el to de la pell.
  • Aïllament social i comportament agressiu.

Les dones entre 18 i 30 anys són els principals casos que s’han registrat, però pot afectar a qualsevol persona. Són moltes les famoses que se les ha vist en públic borratxes i lluint una figura gairebé esquelètica, per aquest motiu altres tantes hagin seguit aquesta moda. Tot i que pot semblar que dóna resultats, el ingerir alcohol com a dieta acaba sotmetent al nostre cos a una situació de risc que pot comportar malalties cròniques.[:]