Actualment esteu veient Tractament per a l’addicció a la cocaïna

Tractament per a l’addicció a la cocaïna

La cocaïna és una droga extremadament addictiva per això és molt difícil que una persona que la provi pugui predir o controlar fins on continuarà desitjant o consumint-la. Si la persona es torna addicta, el risc de recaigudes és alt i tot després de períodes llargs d’abstinència. Durant períodes d’abstinència de l’ús de cocaïna, el record de l’eufòria associat amb el seu ús, o només una referència a la droga, pot disparar un desig incontrolable de consumir-la i acabar en una recaiguda.

Per això deixar la cocaïna amb ajuda professional és l’opció més viable per a les persones addictes, aplicant una metodologia adequada i supervisió mèdica constant.

El tractament de l’addicció a la cocaïna requereix d’una metodologia que s’ha d’adaptar a les necessitats del pacient i de la seva situació personal, social i laboral. Cada detall compte, cada pas que els nostres experts donen al costat del pacient compte. Deixar la cocaïna amb l’ajuda d’un professional permetrà al pacient superar els moments més durs i al fer que la rehabilitació sigui exitosa.

El tractament que ofereix Fòrum Terapèutic Girona consta de 4 fases:

DESINTOXICACIÓ

Conduït pel metge psiquiatre de centre que avalua l’estat del pacient amb el suport de la psicòloga i un terapeura. Es realitzen visites individuals amb el pacient i la família.

DESHABITUACIÓ

S’aprofundeix en l’acceptació i coneixement de la malaltia i s’avança a través dels estímuls externs de forma guiada, gradual i protegida, aprenent a incorporar hàbits de comportament saludables.

REHABILITACIÓ

Recuperació de les habilitats perdudes o no desenvolupades pel pacient a causa del consum i control d’impulsos, reducció de l’ansietat i millora de les habilitats personals i socials.

REINSERCIÓ

Suposa un pas important de cara a la plena reinserció psico-emocional. Es treballen el coneixement personal i autocontrol, els riscos de l’hàbitat del pacient i els comportaments saludables a desarrrollar.

Aquestes fases van acompanyades pel suport de tot l’equip terapèutic del nostre centre, psiquiatres, psicòlegs, terapeutes, monitors, infermeres, així com de l’ajuda dels familiars dels pacients.

Per a més informació contacta amb nosaltres.